Computer reparatie

Computer reparatie

Is de accu van uw computer kapot, wordt de computer steeds trager of heeft u per ongeluk een virus op de computer? Een computer kan om diverse redenen een reparatie nodig hebben.

Een reparatie betreft niet altijd alleen het maken of vervangen van de computer hardware, ook (foute) software kan er voor zorgen dat uw computer problemen krijgt en gerepareerd moet worden. 

Heeft u problemen met uw computer? Contact opnemen met Computerhulp, Service & Reparatie is altijd vrijblijvend! In sommige gevallen kunnen wij u op afstand helpen. Indien de computer echt handmatig gerepareerd dient te worden kunt u deze bij ons langsbrengen of komen wij bij u op locatie langs. In veel gevallen is uw computer binnen één werkdag gerepareerd. 

De kosten voor een computer reparatie worden bepaald aan de hand van het defect. Wij proberen u vooraf een zo goed mogelijke inschatting te geven van de verwachtte reparatiekosten. Mochten er tijdens het repareren van uw computer onverwachte defecten naar voren komen dan nemen wij hiervoor eerst contact met u op. Zo staat u nooit voor onverwachtse kosten. 

Computer reparatie