Back-up in Oud-Beijerland

Back-up

Een veilige back-up van de bedrijfsdata mag bij geen enkel bedrijf ontbreken. Een back-up maken kan op verschillende manieren, maar is altijd lokaal of online. Computerhulp, Service & Reparatie kan u als bedrijf beide back-up mogelijkheden aanbieden. Computerhulp, Service & Reparatie is onderdeel van Netwerk Opslag. Netwerk Opslag is bedacht door Peter Goedhart en biedt particulieren en zakelijke klanten een veilige back-up oplossing op maat.

Het grote verschil tussen Netwerk Opslag en andere (gratis) backup aanbieders is dat wij onze eigen server hosten in Nederland. Veel backup aanbieders hosten hun server in de Verenigde Staten en hiermee kunnen ze u niet 100% garanderen dat uw bestanden niet ingekeken worden. In de VS mogen uw bestanden zonder een duidelijke reden ingezien worden, in Nederland mag dit dus niet. Uw bestanden zijn dus echt veilig en niet in te zien door anderen. Daarnaast zijn onze servers tot wel 100x sneller als een fileserver!

Naast een back-up in de Cloud is het bij Netwerk Opslag ook mogelijk uw eigen back-up server op locatie door ons te laten installeren. In slechts 3 stappen stellen wij samen met u een eigen lokale back-up server samen. U ontvangt van ons op de gewenste locatie een apparaat ter grootte een schoenendoos. Op dit apparaat wordt dagelijks via een veilige gecodeerde verbinding een back-up gemaakt van al uw (bedrijfs)data. Indien gewenst kunt u uw 'eigen' server uitbreiden met een externe back-up en service pakket. 

Back-up

Uw back-up bij Netwerk Opslag?

Neem contact op voor de mogelijkheden