Computerhulp, Service & Reparatie

Techniek ontwikkelt, dat vinden wij ICT''ers heel erg leuk, de nieuwste technologiën spatten uiteen. Mobiele telefoons met gezichtsherkenning, nieuwe besturingsystemen of Ipad's met een vingersensor. We kunnen het zo gek niet bedenken of het bestaat.
Helaas betekent dit vaak ook dat apparaten zoals computers en laptops moeilijker worden om te begrijpen. De achterliggende systemen worden complexer, en hiermee ook de computerproblemen. 

Al jarenlang helpt Computerhulp, Service & Reparatie zowel particulieren als zakelijke klanten in Rotterdam e.o. met hun computerproblemen. Van simpele reparaties tot het aanleggen van een compleet, goed werkend, netwerk op locatie. Wij zijn er voor al uw computerproblemen en vragen!

Computerhulp, Service & Reparatie is een dienst van Netwerk Opslag en verzorgt zowel particulieren, ZZP'ers en de MKB-bedrijven passende back-up oplossingen die echt veilig zijn. 

Naast Oud-Beijerland zijn wij ook actief in bijvoorbeeld de gemeentes Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Binnenmaas en de rest van Zuid-Holland.

Computerhulp, Service & Reparatie