Zoekmachine Optimalisatie

Uw website op een toppositie in de zoekmachines? Zoekmachine Optimalisatie (SEO) maakt uw website beter vindbaar! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uw website beter vindbaar in zoekmachines

Zoekmachine Optimalisatie is onmisbaar voor uw bedrijf. Met zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, zorgen we er voor dat websites een hogere positie krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. 

Wat zijn de voordelen van Zoekmachine Optimalisatie?

  • Hoe hoger uw website in de organische zoekresultaten staat, hoe sneller iemand op uw website klikt
  • Meer bezoekers betekent een verhoogde kans op aanvragen en verkopen
  • Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor de juiste bezoekers
  • Met SEO krijgt uw website meer bekendheid op internet

Uw website beter vindbaar in zoekmachines

SEO op maat

Ieder bedrijf vereist een andere aanpak. Het SEO-traject bestaat uit verschillende stappen, waarbij we altijd beginnen met een vrijblijvend gesprek:

Vrijblijvend gesprek

De eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bekijken we globaal uw website en bespreken we gezamelijk de eerste bevindingen. In enkele gevallen wordt SEO zelfs afgeraden vanwege een te hoge concurrentie. Ook in deze gevallen kunt u van ons een eerlijk antwoord verwachten en adviseren wij u bijvoorbeeld niet te investeren in zoekmachine optimalisatie maar bijvoorbeeld in SEO (zoekmachine adverteren).

We bespreken de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen en gaan aan de slag met een uitgebreide websitescan en zoekwoordenonderzoek. 

Websitescan + Zoekwoordenonderzoek

Na het starten van het traject voeren wij als eerst een websitescan uit. U ontvangt van ons een SEO-rapport met een duidelijk overzicht in noodzakelijke aanpassingen en advies aanpassingen. Ook gaan wij aan de slag met een zoekwoordenonderzoek. Met welke zoekwoorden en zoektermen wilt u als bedrijf mee gevonden worden in de zoekmachines? Welke zoekwoorden zijn hiervoor interessant, hoe vaak wordt er gezocht naar deze zoekwoorden? 

Content Optimalisatie

Na het bespreken van de websitescan en de zoekwoorden gaan we aan de slag met uw content. Onze SEO tekstschrijver gaat uw bestaande content optimaliseren of volledig vernieuwen. De SEO teksten zijn zo ingedeeld dat de zoekmachines de teksten goed kunnen indexeren, en de bezoekers de teksten goed kunnen lezen. 

Technische Optimalisatie

Naast het optimaliseren van de content, kan er op technisch gebied ook veel gedaan worden voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Als de technische optimalisatie doorgevoerd is, worden de SEO teksten van de content optimalisatie op de website geplaatst. Laat het indexeren maar beginnen! 

Maandelijkse Optimalisatie 

SEO is geen eenmalig traject. SEO loopt altijd door. Uw website zal continue geoptimaliseerd moeten worden voor een goede positie, wanneer u stopt met het optimaliseren van uw website zal u binnen enkele maanden uw positie in de zoekmachines verliezen. Hiervoor werken wij met verschillende abonnementen. U betaald per maand een laag bedrag en houdt hiermee uw website geoptimaliseerd. 

Uw website beter vindbaar?

Neem vrijblijvend contact met ons op!